top of page
WhatsApp Image 2024-04-29 at 10.02.08 (1).jpeg

Trouwauto huren

De Perfecte Trouwauto voor Jullie Speciale Dag

Maak jullie bruiloft extra speciaal met een klassieke VW Kever speedster van Keververhuur Zeeland. Onze prachtige oldtimers, beschikbaar in wit en roomwit, zijn de perfecte keuze voor een stijlvolle en onvergetelijke trouwdag. Deze charmante VW speedsters zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer eenvoudig te besturen, waardoor jullie samen kunnen genieten van een romantische rit zonder chauffeur.

Zelf Rijden

Geniet van de vrijheid en romantiek van zelf rijden zonder chauffeur. Onze speedsters zijn eenvoudig te besturen, zodat jullie samen van de rit kunnen genieten.

Geschikt voor Gezinnen

De roomwitte Kever speedster biedt ruimte voor vier personen, ideaal voor een gezin met kinderen, terwijl de witte Kever perfect is voor een romantische rit met z'n tweeën.

Stijlvolle Oldtimers

Onze klassieke VW Kever speedsters in wit en roomwit voegen een vleugje elegantie en charme toe aan jullie trouwdag, waardoor ze de perfecte keuze zijn als trouwauto.

Ophaal- en Bezorgopties

Haal jullie trouwauto op in Rilland of Kortgene, of laat hem bezorgen. Bezorgkosten zijn €50,- starttarief plus €1,50 per kilometer vanaf Rilland.

Miranda-12-min.jpg

Reservering trouwauto

Vul je gegevens in en wij zullen de datum voor je reserveren. Vervolgens ontvang je van ons direct een mail ter bevestiging met informatie over je reservering.

Waar wil je de kever ophalen? Let op: bezorgen kost €50,- + €1,50 per km vanaf Rilland.
Waar wil je de kever terugbrengen? Let op: ophalen kost €50,- + €1,50 per km vanaf Rilland

Bedankt voor je reservering! Je krijgt van ons direct een e-mail met een verzoek voor de aanbetaling en verdere info.

bottom of page