top of page
Het aanbod van de trouwauto verhuur in Rilland, Zeeland en Brabant.

Aanbod

Het aanbod van Keververhuur Zeeland bestaat voor nu nog uit één heel erg leuke, nostalgisch witte VW Kever cabrio uit 1975. De kever is voorzien van zwarte kap die je er zelf ieder moment op of af kunt doen. Ook zit er een windscherm in de cabrio, zodat je bij het rijden zonder kap vrijwel geen last hebt van de wind en je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Daarnaast schakelt hij, in tegenstelling tot veel oldtimers, heel makkelijk en is de kever dus voor iedereen makkelijk te besturen. Let op: de kever is geschikt voor twee personen. Helaas zit er echt maar een heel klein achterbankje in, wat denk ik zelfs te klein is voor twee kindjes. 

Voor het huren van de kever zijn er drie opties: de Basic kever, de Trouw kever en de Picknick kever. Lees hieronder meer over de verschillende opties. 

Keververhuur Zeeland

Basic Kever

Wil je zomaar een dagdeel of een dagje touren? Dan gaat ons kevertje maar al te graag met jou mee. Geniet samen van een gezellige rit, wat leuke tussenstopjes in de omgeving en maak wat leuke foto's.

Trouwauto Zeeland en Brabant.

Trouw Kever

Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wie weet is onze Trouw Kever dan wel een mooie toevoeging aan jullie bruiloft. De Trouw Kever is namelijk uitermate betrouwbaar en fotogeniek.

Picknick kever verhuur Zeeland en Brabant.

Picknick Kever

Wil je een dagje touren en daarnaast genieten van een heerlijke picknick onderweg? Dan regelen we dit graag voor jou. Speciale wensen? Geef het gerust door, dan houden we daar rekening mee.

bottom of page